Carbagerunteam Op het Nippertje tijdens feestelijke middag in Meedhuizen uitgezwaaid

Meedhuizen – Carbagerunteam Op het Nippertje is zondagmiddag feestelijk uitgezwaaid bij Dorpsherberg Lanting in Meedhuizen. Tijdens een middag vol vermaak en live muziek met onder andere een optreden van Pieter van der Zweep werd het team bestaande uit Aaltjo Koster, Richard de Vries, Arjan Halsema en Marcel van der Laan uitgezwaaid. Carbagerunteam Op het Nippertje rijdt mee voor Stichting Opkikker en hebben in aanloop naar het evenement al een behoorlijk bedrag opgehaald namelijk € 5475,75.

Vandaag gaat de Carbagerun van start in Gorinchem. De teams rijden van 15 tot en met 19 februari wintereditie van de Carbagerun verreden. Het is een “barrelrally” met auto´s waarvan de dagwaarde niet boven de vijfhonderd euro ligt en waarvan het bouwjaar niet van na 1998 is. Of de brikken de eindstreep gaan halen is vaak de vraag en zeker nu omdat er in een bergachtig gebied gereden gaat worden. De tocht gaat van Basel via Turijn, Avignon en Toulouse naar Andorra. Een barre tocht van vijf dagen door maar liefst zeven landen en door verschillende berggebieden; van de Vogezen tot aan de Pyreneeën. De kans is dus groot dat er onderweg genoten kan worden van een adembenemend sneeuwlandschap.

Carbagerunteam Op het Nippertje
Het team rijdt SAAB 900 omgebouwd tot een grote groene kikker en dat is omdat zij zich laten sponsoren voor de stichting Opkikker. Het achternichtje van Marcel van der Laan, Céline de Jong, is samen met haar moeder intensief betrokken bij deze stichting. Door het inzamelen van batterijen, cartridges en oude mobieltjes hebben zij al een bedrag verzameld voor de stichting. Opkikker bezorgt gezinnen waarvan een kind langdurig ziek (geweest) is een gezellige ontspanningsdag, dit doen zij zo’n tweeduizend keer per jaar. En hiervoor willen de chauffeurs zich dus inzetten.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”555″]

Back to top button