fbpx
1.3 C
Delfzijl
23 januari 2021 04:49

Burgemeester Wiersma feliciteert echtpaar Vos-Westendorp met 65-jarig huwelijksjubileum

Appingedam – Echtpaar Vos-Westendorp stapte op 24 september 1955 met elkaar in het huwelijksbootje. Dat is dit jaar dus maar liefst 65 jaar geleden. Burgemeester Koos Wiersma bracht een bezoek aan het briljanten echtpaar en feliciteerde hen namens het gemeentebestuur.

Oud & Nieuw
Meneer Vos en mevrouw Westendorp ontmoetten elkaar op oudejaarsavond 1951, in de Snelgersmastraat in Appingedam. Een kleine 4 jaar later gingen ze trouwen. Samen kregen ze 4 kinderen, 2 zonen en 2 dochters. Inmiddels hebben ze ook 6 kleinkinderen, 1 achterkleinkind en zijn er nog 2 achterkleinkinderen onderweg. 

Handelsvaart
Meneer Vos was jarenlang werkzaam als kapitein in de handelsvaart in Nederland. De laatste twintig jaar van zijn werkzame leven was hij ambtenaar op de dienst hydrografie in Den Haag. Daar was hij verantwoordelijk voor het bijwerken van zeekaarten. Mevrouw Vos-Westendorp is werkzaam geweest in de huishouding van de familie van der Klei. Later heeft zij nog gewerkt in de brandstofhandel, bij de voormalige bioscoop van Appingedam en als inpakster bij de juweelbakkerij in de stad Groningen.

Puzzelen en knutselen
Meneer Vos leest erg graag de krant en puzzelt veel in het dagelijkse leven. Mevrouw Vos houdt zich graag bezig met knutselen, zoals kleuren en handwerken. Ook vindt zij het fijn om te koken en houdt ze van bloemen en planten.

Volg ons op

10,795FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten