9.1 C
Delfzijl
17 april 2021 21:43

Burgemeester houdt wekelijks spreekuur voor inwoners van de gemeente

Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Vaker kopenVaker kopen
KlussenKlussen
ComputerComputer
StudieboekenStudieboeken

Delfzijl – Burgemeester Gerard Beukema heeft het initiatief genomen wekelijks spreekuur te houden voor inwoners. Gerard Beukema licht deze stap toe: “De komende tijd komt er veel op onze inwoners af: versterkingsopgave, herindeling, energietransitie. Ook ligt de ontwikkeling van het sociale domein niet stil. Er verandert veel en dat houdt mensen bezig.

Het houdt ook ons college bezig. En daarom sta ik open voor gesprekken met inwoners om rechtstreeks hun vragen, zorgen en ideeën te horen.” In het bijzonder over schadeafhandeling en versterking van woningen hebben inwoners in de afgelopen jaren al contacten gelegd met de burgemeester.

Elke dinsdagmiddag is de burgemeester beschikbaar voor inwoners. Zij kunnen telefonisch of per e-mail aangeven dat zij de burgemeester willen spreken en waarover. Met hen wordt dan een afspraak gemaakt. Het spreekuur heeft tot de zomervakantie een experimenteel karakter. Mocht het voorzien in een behoefte, dan krijgt na de zomervakantie het burgemeesterspreekuur een vervolg.

Volg ons op

11,071FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
DierDier
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten