17.3 C
Delfzijl
27 juli 2021 03:20

Burgemeester houdt wekelijks spreekuur voor inwoners van de gemeente

spot_img

Delfzijl – Burgemeester Gerard Beukema heeft het initiatief genomen wekelijks spreekuur te houden voor inwoners. Gerard Beukema licht deze stap toe: “De komende tijd komt er veel op onze inwoners af: versterkingsopgave, herindeling, energietransitie. Ook ligt de ontwikkeling van het sociale domein niet stil. Er verandert veel en dat houdt mensen bezig.

Het houdt ook ons college bezig. En daarom sta ik open voor gesprekken met inwoners om rechtstreeks hun vragen, zorgen en ideeën te horen.” In het bijzonder over schadeafhandeling en versterking van woningen hebben inwoners in de afgelopen jaren al contacten gelegd met de burgemeester.

Elke dinsdagmiddag is de burgemeester beschikbaar voor inwoners. Zij kunnen telefonisch of per e-mail aangeven dat zij de burgemeester willen spreken en waarover. Met hen wordt dan een afspraak gemaakt. Het spreekuur heeft tot de zomervakantie een experimenteel karakter. Mocht het voorzien in een behoefte, dan krijgt na de zomervakantie het burgemeesterspreekuur een vervolg.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,263VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
AutoAuto
TuinTuin
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten