fbpx
3.4 C
Delfzijl
23 januari 2021 18:04

Burenstress centraal in comedy Laten we eerlijk zijn

Delfzijl – Zaterdag 16 februari een comedy over relatiestress en goede buren met Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth.

Wonen in een flatgebouw dat toe is aan groot onderhoud. Hiervoor stekken drie stellen de koppen bij elkaar, maar al snel blijkt dat hun onderlinge relaties ook wel een opknapbeurt kunnen gebruiken! Je hebt die jongens van tweehoog, die de andere bewoners totaal negeren, en zij op één hoog, die de ruiten regelmatig laat springen. En dan de groepsapp…waarin sommigen echt te eerlijk zijn.

Bestaat er ergere stress dan burenstress? De relaties van de drie stellen lijden eronder: “Misschien is zeiken over de buren nog het enige wat ons bindt…” Zeiken over de buren was nog nooit zo grappig! Het stuk is geschreven door Richard Kemper (van Veldhuis & Kemper) en begint om 20:15 uur.

Wonen in een flatgebouw dat toe is aan groot onderhoud. Hiervoor stekken drie stellen de koppen bij elkaar, maar al snel blijkt dat hun onderlinge relaties ook wel een opknapbeurt kunnen gebruiken! Je hebt die jongens van tweehoog, die de andere bewoners totaal negeren, en zij op één hoog, die de ruiten regelmatig laat springen. En dan de groepsapp…waarin sommigen echt te eerlijk zijn. Bestaat er ergere stress dan burenstress?

De relaties van de drie stellen lijden eronder: “Misschien is zeiken over de buren nog het enige wat ons bindt…” Zeiken over de buren was nog nooit zo grappig! Het stuk is geschreven door Richard Kemper (van Veldhuis & Kemper) en begint om 20:15 uur.

Volg ons op

10,795FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten