10.9 C
Delfzijl
13 mei 2021 21:19

Burendag 2016 in de wijk Opwierde

Appingedam – Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 24 september. Voor Opwierde wil de buurtcommissie “Wij de Wijk Opwierde” van Burendag een geweldige dag maken, waarbij we gezellig samenkomen en iets goeds voor de buurt doen, willen combineren.

Zes commissieleden van “Wij de wijk Opwierde” zijn al maanden bezig met de organisatie hiervan  We hopen dat het een drukbezochte dag zal worden, want we hebben de dag volgestopt met leuke activiteiten. Omdat Burendag in Opwierde voor zowel de bewoners van Opwierde 1 en 2 is, hebben we besloten de activiteiten te laten plaatsvinden in en om een grote tent bij de Brede School.

De opening met koffie en lekkers is om 10:00 uur en daarna gaan we beginnen met een schoonmaakactie door de wijk en het park. Voor iedereen die hieraan meedoet is er na afloop een lunch, verzorgt door Jumbo Harddraversplein. Ook voor de kleintjes wordt goed gezorgd. Zo kunnen ze zich onder andere laten schminken.

‘s Middags zijn er voor de kinderen ponyritjes in het park en wie een beetje sportief is kan zich heerlijk uitleven tijdens een spellencircuit. In de tent is er informatie over Vraag Elkaar en natuurlijk mag muziek niet ontbreken! Zo hebben we voor de kleintjes een kinderdisco en treedt HB, de zingende barkeeper op. Daarna is er nog volop tijd voor muziek, verzorgd door Pro sound.  Voor de inwendige mens hebben we natuurlijk ook gezorgd. Koffie/thee en frisdrank is er te koop in de tent en naast ijs of een heerlijke suikerspin, kun je bij een frietkraam terecht voor een heerlijke friet met mayo.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie is nog op zoek naar mensen die mee willen helpen met de schoonmaakactie Tijdens de schoonmaakactie wordt er voor opvang van uw kleine kinderen gezorgd. Wilt u meehelpen met de schoonmaakactie? Of wilt u samen met uw buurtgenoten strijden op het spellencircuit? Er is een mooie prijs beschikbaar voor de winnaar. Geeft u zich dan op via: Facebook, Wij de wijk Opwierde. Of bel Marion Puister, 06-13403445.

We gaan voor  een fantastische dag samen met de hele buurt op 24 september. Dus doe mee

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,292VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin
DierDier
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen

Populaire berichten