4.1 C
Delfzijl
9 maart 2021 10:49

Broer en zus van van Wijk in de prijzen tijdens All-Style toernooi in Delfzijl

Mode 2021Mode 2021
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
KlussenKlussen

Delfzijl – Op een All-Style toernooi, die in de evenementenhal in Delfzijl werd gehouden, behaalden Sylvian van Wijk en zijn zus Sharyl van Wijk 5 prijzen.

Onder anderen beoefenaars van Kungfu, Kickboksen, Karate, Pentjak en Taekwon-do streden gezamenlijk om de titel. Zelfs deelnemers uit Belgiƫ waren naar Delfzijl afgereisd om deel te nemen.

Er werd met de stijlpatronen begonnen en ondanks dat coach Jan Ekema haar hiervoor op het laatste moment had ingeschreven behaalde Sharyl van Wijk, in een deelnemersveld van 14 sporters met haar mooie beentechnieken overtuigend een eerste plaats.

Bij het doorgaand systeem, waarbij men een aantal minuten achterelkaar moet sparren, bleek taekwon-do, door de effectieve beentechnieken van Sylvian en Sharyl, te overheersen en werden beiden overtuigend kampioen.

Bij het punt-stop vechten, waarbij na een score de partij direct wordt stilgelegd om een punt wel/niet toe te kennen was het even wat lastiger. Sylvian van Wijk moest het o.a. opnemen tegen een Belgische punt-stop specialist, die later ook de winnaar bleek te worden. De Belg was even te snel voor Sylvian en hij moest daarom genoegen nemen met een 3de plaats. Sharyl van Wijk had haar zinnen gezet op een derde titel en mocht in de finale strijden tegen een kungfu beoefenaarster.

Ze kwam even op achterstand te staan, maar werkte die met haar zijwaartse trappen snel weg en werd ook op dit onderdeel kampioen.

Volg ons op

10,968FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen

Populaire berichten