Briljanten huwelijksjubileum voor echtpaar Verstappen-van Duinen

Delfzijl – Vandaag viert het echtpaar Verstappen-van Duinen een bijzondere mijlpaal, namelijk hun briljanten huwelijksjubileum. Op deze dag, vrijdag 2 februari 2024, zijn ze precies 65 jaar met elkaar getrouwd. Ter ere van deze prachtige gelegenheid bracht locoburgemeester Annalies Usmany-Dallinga namens de gemeente Eemsdelta een bezoek aan het echtpaar.

De wethouder heeft een persoonlijke band met de familie, aangezien ze als klein meisje regelmatig over de vloer kwam bij het echtpaar. Dit gebeurde in de tijd dat ze samen met de dochter van het echtpaar de basisschool bezocht.

De heer Verstappen zag het levenslicht in 1936, terwijl mevrouw Verstappen-van Duinen in 1938 werd geboren. Hun paden kruisten elkaar in Hoogezand, en sinds 1955 delen ze een gelukkig huwelijk. De heer Verstappen heeft vroeger bij Aldel gewerkt, terwijl mevrouw Verstappen-van Duinen zich met toewijding heeft ingezet voor de zorg van de kinderen en het huishouden. Bovendien vervulde ze de rol van vaste oppas voor de kleinkinderen.

Samen hebben ze 6 kinderen op de wereld gezet, en inmiddels mogen ze zich verheugen op de aanwezigheid van 11 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen.

Back to top button