fbpx
13.5 C
Delfzijl
21 oktober 2020 15:33

Breng je stem uit voor het Kern met Pit-project in jouw buurt

Delfzijl – Wie wordt de provinciale trofeewinnaar van Kern met Pit editie 2015? Tot en met 30 november 2015 kun je stemmen op de deelnemers van Kern met Pit. Stemmen kan op www.kernmetpit.nl.

Op de website van Kern met Pit vind je Groen voor Rood in Delfzijl noord als één van de 128 projecten. Bij Groen voor Rood is er het laatste jaar hard gewerkt om het project Belevingstuin te realiseren. Als u op dit project stemt maken ze kans op 1500,- euro extra en een trofee.

Kern met Pit
Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd dagen we burgers uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. De beste ideeën mogen deelnemen aan de wedstrijd. Ben je eenmaal binnen, dan opent dat deuren. Gedurende het uitvoeringsjaar staan we voor je klaar met tips en met contacten in ons netwerk. Lukt het je om je project binnen een jaar af te ronden dan ontvang je duizend euro. Daarnaast wint per provincie één bewonersgroep de trofee en een extra prijs van vijftienhonderd euro. De winnaar van deze trofee wordt voor ¼ bepaald door een vakjury, ¼ door de deelnemers zelf, ¼ door de adviseurs van de projecten en ¼ door het Nederlands publiek. www.kernmetpit.nl

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,219VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten