15.9 C
Delfzijl
19 april 2021 18:06

Brandweerwedstrijden in Loppersum op zaterdag 26 mei

Mode 2021Mode 2021
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Vaker kopenVaker kopen
KlussenKlussen
StudieboekenStudieboeken
AutoAuto
ComputerComputer

Loppersum – Op zaterdag 26 mei 2018 zijn er brandweerwedstrijden in Loppersum. Brandweerploegen uit verschillende plaatsen in Nederland testen hun vaardigheden die dag. Omwonenden en geïnteresseerden zijn welkom om te komen kijken. De wedstrijden bieden liefhebbers een bijzonder kijkje achter de schermen bij de brandweer.

Vaardigheden
Tijdens de wedstrijd moeten de ploegen een oplossing bedenken voor een zo realistisch mogelijk scenario. De ploegen worden beoordeeld op hun kennis, kwaliteit en bekwaamheid. In Loppersum doen tien ploegen mee, vier daarvan zijn Gronings. De beste drie ploegen gaan door naar de volgende ronde. Om 19.00 uur ‘s avonds is de prijsuitreiking in sporthal Boshal. De prijzen worden uitgereikt door burgemeester Rodenboog. De volgende ronde is op 16 juni in Beilen.

Locatie
Om de deelnemende ploegen een eerlijke kans te geven is het belangrijk dat de exacte locatie van de wedstrijd geheim blijft. Bezoekers kunnen zich melden bij de brandweerkazerne aan de Pomonaweg 3 in Loppersum. Daar ontvangen zij de exacte locatie. Aan bezoekers wordt gevraagd om overdag geen foto’s/filmpjes te delen.

Volg ons op

11,071FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
AutoAuto
KlussenKlussen
DierDier
WonenWonen

Populaire berichten