Brandweer blust twee kleine brandjes in Appingedam en Delfzijl

Appingedam / Delfzijl – De brandweer heeft, in aanloop naar oud & nieuw, twee kleine brandjes moeten blussen. De vrijwilligers van brandweer Appingedam moesten rond half tien in de avond uitrukken voor een brand aan de Woldweg. Ter plaatse bleek er een bult met grofvuil in de brand te zijn gezet. De brand was al grotendeels geblust door de handhaving met een brandblusser. De brandweer heeft het vuur volledig uitgemaakt, de restanten zijn door de gemeente opgeruimd.

De brandweer van Delfzijl moest later in de avond, rond half twaalf, uitrukken naar het Gerstenland. Ook hier bleek sprake van een kleine brand die de brandweer snel wist te blussen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2636″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button