Brandweer bevrijdt, tussen zonnepanelen vastzittende, meeuw op de Robbeplaat in Delfzijl

Delfzijl – De brandweer van Delfzijl werd maandagochtend opgeroepen voor het redden van een dier. Op de Robbeplaat bleek sinds zondag al een meeuw met zijn poot verstrikt in een zonnepaneel, de meeuw was met zijn poot tussen een kier in de panelen gekomen en kon er niet meer uit.

Met een hoogwerker wist de brandweer de meeuw te benaderen, om de meeuw te redden moesten enkele panelen los worden gedraaid om genoeg ruimte te creƫren. In afwachting van de dierenambulance ontfermde de brandweer zich samen met de buurtkinderen over de meeuw.

De meeuw is door vrijwilligers van de dierenambulance opgehaald en naar de vogelopvang gebracht.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2659″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”5″ page_navigation=”disable” animation_effects=”fadeIn” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button