Brand in spouwmuur van woning aan de Molenkamp in Nieuwolda

Nieuwolda – Aan de Molenkamp in Nieuwolda is woensdagmiddag brand ontstaan in een woning. Een omstander zag rook uit de woning komen en schakelede de brandweer in. Omdat niet duidelijk was of er zich ook iemand in de woning bevond werd er opgeschaald naar middelbrand. Naast een tweede tankautospuit en een hoogwerker kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Al snel na aankomst van de brandweer bleek er zich niemand in de woning te bevinden. Na onderzoek van de brandweer bleek er brand te zijn in de spouwmuur.

Om de oorzaak van de brand te achterhalen heeft de brandweer diverse sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen bij de afhandeling van de schade.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2747″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button