fbpx
18.1 C
Delfzijl
woensdag 27 mei 2020
Home Sport Bram en Brian Mulder maken overstap naar NEC Delfzijl

Bram en Brian Mulder maken overstap naar NEC Delfzijl

Delfzijl – Bram en Brian Mulder spelen komend seizoen in het shirt van NEC Delfzijl. Beide spelers, die overigens geen familie zijn, komen over van DVC Appingedam. 

De voetbalcarrières van Bram en Brian tonen aardig wat overeenkomsten. Beide spelers begonnen met voetballen bij v.v. Appingedam, waar ze samen in verschillende jeugdelftallen speelden. Daarna maakten ze beide een uitstap naar GVAV-Rapiditas en keerden vervolgens weer terug naar Appingedam. Na O17-1 en O19-1 werden beide talenten halverwege het vorige seizoen vervroegd doorgeschoven naar de A-selectie van DVC Appingedam. 

De 18-jarig Bram Mulder is een getalenteerde rechtsbenige linksbuiten. De Sport en Bewegen student was in zijn eerste anderhalf seizoen bij de senioren al goed voor 14 officiële doelpunten. 

Brian Mulder is een speler die zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan. De 19-jarige, die na de zomer gaat starten met de opleiding International Business School aan de Hanzehogeschool Groningen, heeft inmiddels 3 officiële doelpunten op zijn naam staan.

Advertenties