fbpx
maandag 29 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Bouwbord nieuwbouw Smit Sport onthuld

Delfzijl – Wethouder Jan Menninga en de familie Smit hebben vandaag een bouwbord onthuld in verband met de verplaatsing van Smit Sport naar een nieuw winkelpand in de Landstraat 44 in Delfzijl.

Wonen met een PLUS
In het kader van het project Wonen met een PLUS heeft de gemeente diverse panden aangekocht in de Willemstraat en afspraken gemaakt met de huurders en gebruikers. Met Smit Sport is afgesproken dat zij verplaatst worden naar een nieuw winkelpand in de Landstraat 44. Op die plek was eerder een vishandel gevestigd. Wethouder Jan Menninga is zeer tevreden dat deze plek een nieuwe invulling krijgt en dat Smit Sport begin volgend jaar het nieuwe pand kan betrekken: “Het winkelpand is een aanwinst voor de Landstraat en voor het winkelgebied van Delfzijl en geeft Smit Sport een mooie definitieve plek.” Henk Smit van Smit Sport: “Wij zien er naar uit de deuren aan de Landstraat te kunnen openen.”

Voortgang bouw
De bouw van het nieuwe pand is inmiddels begonnen. De planning is dat Smit Sport in april 2022 de sleutel van het pand krijgt. Vanwege het niet tijdig gereed zijn van de nieuwbouw ten opzichte van de planning van het project Wonen met een PLUS is Smit Sport medio oktober tussentijds verhuisd naar twee panden in de Poststraat en de Waterstraat. Vanuit hier verhuizen zij naar de nieuwbouw in de Landstraat .

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer