Bouwbedrijf Wildeboer voor nieuwbouw, restauratie en herstel aardbevingsschade

Holwierde – Bouwbedrijf Wildeboer is een modern bouwbedrijf gevestigd in Holwierde (Groningen) en heeft al meer dan 90 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw en onderhoud. De werkzaamheden vinden voornamelijk in het Noorden plaats. Naast de kwaliteit van het af te leveren product, besteden ze veel aandacht aan het contact met de klant en de begeleiding tijdens het gehele proces.

Ze zijn gecertificeerd voor het professioneel herstellen van scheuren in metselwerk. Ook voor andere (aardbevings)schade kunt u bij bouwbedrijf Wildeboer terecht. 

Bouwbedrijf Wildeboer levert kwalitatief goede producten, die voldoen aan de gestelde eisen uit de wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de eisen die gesteld zijn door de klant ook zeer belangrijk. Bouwbedrijf Wildeboer streeft ernaar om kwalitatief goede producten af te leveren. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden stelt bouwbedrijf Wildeboer veiligheid voorop. Ten behoeve hiervan beschikken ze over de VCA VOL diploma. Met het diploma voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA), geven ze aan dat wij veilig werken en rekening houden met het milieu en de gezondheid van de klanten en medewerkers.

Aardbevingsschade
Als lokale aannemer zet bouwbedrijf Wildeboer zich in voor het herstellen van schade in het aardbevingsgebied in Groningen. De werkzaamheden worden in overleg met de klant en de betreffende schade-expert uitgevoerd. Om de schades (metselwerk) op juiste manier te kunnen herstellen,  beschikken ze over het ABC ADAMUS-certificaat. Hierdoor zijn de medewerkers op de hoogte van de verschillende materialen en de toepassing hiervan. De ontwikkeling van soortgelijke producten houden wij nauwlettend in de gaten, zodat ze het meest geschikte materiaal voor elke schade kunnen toepassen.

Ook heeft bouwbedrijf Wildeboer de cursus van Mapei afgerond. De cursus “Flexibel herstel seismische schade” behandelt het schadeherstel aan verschillende bouwdelen zoals wanden, vloeren, kelders etc. Bij ieder bouwdeel worden de diverse schadebeelden en bijbehorende herstelmethodieken gekoppeld aan een correcte applicatietechniek en materiaalkeuze.

Naast schade in metselwerk door de bevingen, kunnen er ook andere schades ontstaan. Hierbij valt te denken aan scheuren of andere schade in badkamers, tegelwerk, wand- en plafondafwerking (pleisterwerk e.d.), glaswerk en afdichtingen van kelders.

Meer informatie:
Bouwbedrijf Wildeboer BV
Krewerderweg 7
9905 PL, Holwierde
T.0596 622 517
M.06 109 019 61
E.info@wildeboerbouw.nl

Back to top button