Boksvereniging Appingedam breidt uit met jeugdtrainingen

Appingedam – De laatste jaren gaat het weer erg goed met boksvereniging Appingedam. Veel nieuwe leden, goede sponsoren, een grote groep recreanten en op dit moment maar liefst 10 wedstrijdboksers! Dit merkt de vereniging ook tijdens de trainingen, de zaal is gewoon te klein!

Daarom gaat de vereniging een nieuwe stap voorwaarts maken! Er gaat namelijk een aparte jeugdgroep opgericht worden. De trainingen zullen aangepast worden waarbij veiligheid voorop staat. Naast lichamelijke oefeningen zal er ook aandacht besteed worden aan het verbeteren van het zelfvertrouwen. Jeugdleden vanaf 6 jaar kunnen meedoen.
Vanaf 1 februari zal aldus in 2 groepen getraind worden. Dit betekent dat de jeugd (tot en met 15 jaar) start om 18.30 tot 19.30. De senioren beginnen dan om 19.30 tot 21.00!
Zo kunnen alle leden meer aandacht krijgen van de trainers en zullen de trainingen gevarieerder zijn. Daarnaast geeft het iedereen net wat meer ruimte, en dat is toch wel erg prettig tijdens een training.

De nieuwe trainingstijden gaan vanaf 1 februari in. Nieuwe leden zijn hartelijk welkom, zowel jeugd als senioren. Er wordt getraind in de gymzaal van het Noorderpoort college aan de Opwierderweg 2 in Appingedam.

Back to top button