fbpx
4.4 C
Delfzijl
2 december 2020 22:33

Bokkers, De Dikdakkers en The Heinoos naar het Bierummer Schuurfeest

Bierum – Bierum zal op vrijdag 25 augustus en zaterdag 26 augustus weer in het teken staan van het Bierummer Schuurfeest. Het is het bestuur weer gelukt een mooi programma samen te stellen voor het jaarlijks terugkerende evenement aan de Bredeweg te Bierum.

Vrijdag 25 augustus zijn de Bokkers de hoofdact. Deze band is oorspronkelijk begonnen als coverband van Normaal. Zij beschikken nu echter over eigen nummers waarmee ze onder andere op Zwarte Cross, Paaspop en Concert at Sea zorgden voor een groot feest. Het afgelopen jaar is ook hun nummer ‘Iederene Hef Een Reden’ veelvuldig gedraaid op de radio.

Zaterdag 26 augustus belooft weer één groot feest te worden met De Dikdakkers en The Heinoos. Het Bierummer Schuurfeest wordt inmiddels geroemd om zijn oergezellige ongedwongen sfeer. Het bestuur is hier heel trots op en gaat er van uit dat met het huidige programma er weer een succesvolle editie van het Bierummer Schuurfeest aan zit te komen.
De voorverkoop voor het Bierummer Schuurfeest zal op 3 juli van start gaan bij kwekerij J. Vos te Losdorp. Via www.vanplan.nl is het tevens mogelijk de toegangskaarten online te bestellen. Voor meer informatie www.bierummerschuurfeest.nl .

Volg ons op

10,597FansLike
1,424VolgersVolg
5,231VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten