fbpx

BMWE-herindelingssite krijgt rapportcijfer 7,8

Eemsmond – Bezoekers van www.bmwe-gemeenten.nl geven de site gemiddeld een 7,8. De site is sinds 17 oktober in de lucht, samen met een Facebook pagina en een Twitteraccount. Onder de eerste vijftig bezoekers die op de site gereageerd hebben, zijn tien manden met streekproducten verloot. Een filmpje van de loting, uitgevoerd door de vier burgemeesters, is te zien op de facebookpagina BMWE2019.

Verbeterpunten

De bezoekers van de site vinden deze vooral overzichtelijk, informatief, duidelijk en fris. Ook werd de site gewaardeerd met woorden als gebruiksvriendelijk, helder, aantrekkelijk, verzorgd, aansprekend en professioneel. De gemeenten hebben ook gevraagd naar mogelijke verbeterpunten. Bezoekers willen vooral meer concrete informatie over wat de herindeling precies gaat betekenen voor de inwoners.

Verheugd

“Logisch dat mensen graag informatie willen over de consequenties die de herindeling voor hen heeft. Bijvoorbeeld over de dienstverlening van de nieuwe gemeente. Zodra er concrete informatie bekend is, laten we dat weten!”, reageert burgemeester Marijke van Beek. De vier burgemeesters zijn blij dat de site zo positief beoordeeld wordt: “We hopen dat zoveel mogelijk inwoners de BMWE-site en natuurlijk de facebookpagina en twitter van BMWE2019 weten te vinden”.

Back to top button