maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Blote Voeten Pad bij de Fraeylemaborg in Slochteren gaat weer open

spot_img

Slochteren – Wandelen in het fraaie park van de Fraeylemaborg is altijd al een feest, maar in de zomermaanden juli en augustus wordt het een nieuwe belevenis. Trek de schoenen en sokken uit en beleef het Blote Voeten Pad in het Slochterbos. Onderweg op de bewegwijzerde route zijn er talloze verrassende activiteiten, met de nadruk op welzijn en beleving.

Voelen met je voeten hoe grond aanvoelt, op een pad langs struiken, bomen en planten die je kunt voelen en ruiken. Een pad waarlangs je leuke dingen kunt beleven, zoals waterpret, klimmen, balanceren en wiebelen. Ook wandel je langs en soms dwars door de follies, verrassende gebouwtjes.

Naast de belevenis van de blote voeten zijn op de wandeling veel mooie houten installaties geplaatst voor muzikale en zintuigelijke ervaringen. Deze zijn van hout uit het park gemaakt door Klaas Schipper en zijn medewerkers van Stichting De Olle Bongerd.

Zo kan je muziek maken op allerlei installaties in de boomgaard achter de borg. Verbazingwekkend hoeveel speelse klankkleur hier te bereiken is! Of ga al balancerend over de boomstam die over een brede sloot ligt bij de folly Strotempel. Een topper is het houten huisje  in de Ronde Kom. Een unieke kans om uit te rusten midden in een 18de eeuwse vijver.

Dit Blote Voeten Pad is veilig, het is uitgezet over 23 hectare dus iedereen kan voldoende afstand houden. Om het Landgoed Fraeylemaborg te steunen wordt een bijdrage gevraagd voor het Blote Voeten Pad. Koop je tickets op https://fraeylemaborg.nl/webshop/blotevoetenpad/ of kom spontaan langs. Je ticket wordt omgewisseld voor een bandje en dan kun je van start.

Informatie en prijs
1 juli t/m 31 augustus 2021
Dinsdag tot en met zondag 11.00 – 17.00 uur
Entree euro 4,-   kinderen t/m 12 jaar euro 2,50.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,268VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
AutoAuto
KlussenKlussen

Populaire berichten

Boerenmarkt in Baamsum trekt veel belangstelling

Baamsum - Zaterdag werd er in een grote boerenschuur in Baamsum (tussen Woldendorp en Termunten) een streekproductenmarkt gehouden. Het was aanvankelijk de bedoeling dat...