Bikers For Animals wint Serieus Request voor Dieren

Borgsweer – De 9e editie van Serieus Request voor Dieren is gewonnen door Bikers For Animals met hun ingediende verzoek om een speciale unit te kunnen kopen om verzwakte of zieke dieren die zorg te geven die ze verdienen. Samen met 40 ingediende dierenwensen werd er gestreden om een geldbedrag van € 3.500,00 dat voor de winnaar klaar lag.

Serieus Request voor Dieren is een initiatief van de Stichting Dierenhulp. Zelf een vrijwilligersorganisatie die zich al 26 jaar via sterilisaties inzet om dierenleed tegen te gaan. “Onze actie is een knipoog naar de 3FM actie, waar het altijd over hulp aan mensen gaat. Wij zijn van mening dat ook dieren rechten hebben en hulp verdienen, vandaar dat wij 9 jaar terug deze jaarlijkse actie zijn gestart.” Laat de Stichting Dierenhulp weten.

Er kon gestemd worden op een van de deelnemende organisaties en hun ingediende projecten. Direct na kerst werden alle stemmen geteld en werd het prijzenbedrag van € 5.000,00 verdeeld over de eerste drie organisaties. Naast Bikers For Animals ontving de Stichting Galgo Project een bedrag van € 1.000,00 en het Drents Dierentehuis een bedrag van € 500,00.

Waarmee dieren op de valreep van 2022 dankzij alle dierenvrienden extra in het zonnetje werden gezet. Ook het komend jaar zal Serieus Request voor Dieren weer van start gaan, waarbij Nederlandse dierenorganisaties weer hun dierenwens kenbaar kunnen maken en voor de winst kunnen gaan.

Back to top button