Bijzondere editie van de Avondvierdaagse Delfzijl feestelijke afgesloten

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Delfzijl – De 71e editie van de Avondvierdaagse in Delfzijl gaat de boeken in als een bijzondere editie. Afgelopen maandag gingen 1641 officiële wandelaars onder zomerse omstandigheden van start. Alles verliep vlekkeloos, tot dat het KNMI op woensdag een weerwaarschuwing voor onweer en zware windstoten deed uitgaan. De organisatie wandelsportvereniging Spirit hield de weersverwachting nauwgezet in de gaten.

Rond twee uur besloot de organisatie de woensdag etappe te schrappen. Achteraf bleek dit niet nodig. Het voorspelde onweer bleef uit, maar de organisatie staat hoe dan ook achter haar besluit, veiligheid voor alle wandelaars staat voorop. Hier door werd de avondvierdaagse noodgedwongen een avond-3-daagse.

De slotdag, donderdag, werd zoals gebruikelijk feestelijk afgesloten met de traditionele binnenkomst op het sportpark centrum in Delfzijl.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2074″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”date” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button