fbpx
maandag 29 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Bijna 600 mantelzorgers in de gemeente Eemsdelta in het zonnetje gezet

Appingedam – Op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, hebben ruim 540 volwassen mantelzorgers en 50 jonge mantelzorgers die zorgen voor iemand uit de gemeente Eemsdelta het mantelzorgcompliment op hun deurmat ontvangen. Met het mantelzorgcompliment wil de gemeente laten weten dat zij de zorg die mantelzorgers verlenen erkennen en zeer waarderen. Overal in de gemeente Eemsdelta vind je onzichtbare helden, jong en oud. Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. Wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering.

Steunpunt Mantelzorg van Cadanz Welzijn heeft door het aanbieden van een gevarieerd programma de mantelzorgers in het zonnetje gezet. Men kon meedoen met yoga, koffiemomentje, lunch en bloemschikken. De jonge mantelzorgers mochten een bezoekje brengen aan de manege en na afloop werd er patat gegeten.

Steunpunt mantelzorg
Als mantelzorger biedt u zorg en hulp aan uw naaste met een chronische ziekte of beperking. Het langdurig en intensief zorgen voor een ander, kan zwaar zijn en tevens kan het u veel voldoening geven. Maar het kan ook vragen oproepen of zorgen en twijfels met zich meebrengen. 

Steunpunt mantelzorg is er voor u. Ze bieden informatie, advies, een luisterend oor en activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cadanz Welzijn, tel.: 0596-7450.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer