Bibliotheken verruimen openingstijden

Groningen – Goed nieuws voor leden en andere bezoekers van de bibliotheek: vanaf 23 augustus zijn de openingstijden weer bijna als vanouds. Iedereen is van harte welkom om te komen ontmoeten, leren en ontdekken.

Op 23 augustus verruimen de 35 bibliotheken van Biblionet Groningen hun openingstijden. “Bijna overal zijn die weer als vanouds,” constateert Grieteke Pietersen, adviseur voor de bibliotheeklocaties, tevreden. “Voor de zomervakantie konden we op veel plaatsen al langer open, maar de bezetting was nog niet op volle sterkte. Nu is dat gelukkig vrijwel overal wel het geval. Onze medewerkers en vrijwilligers kijken er naar uit om de leden en andere bezoekers van de bieb weer te mogen verwelkomen.” De nieuwe openingstijden zijn te vinden op www.biblionetgroningen.nl/bibliotheekvestigingen. De huidige coronamaatregelen worden in de bibliotheek nageleefd.

In de bibliotheek is altijd wat te doen

Benieuwd wat er de komende weken in de bibliotheek te doen is, of online? Kijk dan op www.biblionetgroningen.nl/agenda Ook als je geen lid bent van de bibliotheek ben je van harte welkom.

Back to top button