Bibliotheek toert met Luisterfestival door de provincie

Eemsdelta – Biblionet Groningen toert van 25 tot en met 29 juli met een Luisterfestival door de provincie.Iedereen is van harte welkom om in een relaxte strandstoel te genieten van een luisterboek. Bezoekers kunnen meteen een leuke vakantiekiek laten maken.

Biblionet Groningen trekt in een flitsende bus vol strandstoelen en koptelefoons langs negen gemeenten in de provincie. Op donderdag 28 juli is het Luisterfestival van 10.00 u tot 11.30 op de Strandboulevard in Delfzijl.

Ze nodigen inwoners uit om de luisterboeken van de online Bibliotheek te proberen: “In een fijn festivalsfeertje, vanuit een luie stoel met een fris glas fruitwater. Helemaal gratis. Door het Luisterfestival kun je ontdekken hoe ontspannend een boek op je oren kan zijn. Doe je ogen dicht en laat je meevoeren door het verhaal. Even een moment voor jezelf.”

Ze hopen veel mensen een vakantiegevoel te bezorgen. Wie wil kan zelfs een vakantiefoto laten maken met een tropische achtergrond. Net echt! Voor meer informatie en een overzicht van alle plaatsen waar het Luisterfestival neerstrijkt, kijk je op Biblionetgroningen.nl/luisterfestival.

Back to top button