Bezoek vandaag de expositie van jongeren in een ‘Perfect world’ in de Duurswoldhal Slochteren

Slochteren – Met veel enthousiasme heeft zaterdag Jong Goud Slochteren, samen met Jongerenwerk Slochteren, jongeren uit Finland, Polen en Kroatië in Slochteren ontvangen.

Tot en met 27 augustus werken de jongeren met talentontwikkeling aan een ‘Perfect world’. Voor de dertig buitenlandse studenten is een speciaal kampement gecreëerd in de Duurswoldhal in Slochteren.  Vorig jaar deden de jongeren van Jong Goud Slochteren mee aan een eerste uitwisseling in Finland met als thema ‘Feel the rights’.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals het maken van een ‘Perfect world’ voor jongeren op het witte doek. Daarnaast bezoeken zij de ‘highlights’ van Slochteren en Nederland. Het bezoeken van de Fraeylemaborg en wadlopen zijn een kleine greep uit de vele activiteiten die zij gaan doen. Naast het thema staat de week ook in het teken van de spierziekte ALS. Als afsluiting van het bezoek wordt een expositie georganiseerd met de schilderijen van jongeren. Tijdens deze tentoonstelling is er gelegenheid om te doneren voor deze ziekte. Burgemeester Rein Munniksma en wethouder Anja Woortman brengen ook een bezoek aan de jongeren.

De expositie is op vrijdag 25 augustus van 16.30 tot 18.00 uur in de Duurswoldhal in Slochteren. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Blijf op de hoogte via facebook en instagram van Jong Goud Slochteren en Jongerenwerk Slochteren.

Back to top button