Jongen (17) uit Appingedam zwaargewond na aanrijding op de N362 bij Meedhuizen (update)

Meedhuizen – Zaterdagmiddag heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de N362 / Holeweg nabij Meedhuizen, hierbij waren een scooter en een personenauto betrokken.

De bestuurder van de scooter, een 17-jarige jongen uit Appingedam, raakte bij het ongeval zwaargewond. Hij is na behandeling ter plaatse moet spoed overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval, vermoedelijk gaat het om een voorrangsfout. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”3050″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button