Bestuurder bromscooter ernstig gewond na botsing met auto

Garmerwolde – Bij een aanrijding op de Bovenrijgerweg tussen Garmerwolde en Ten Boer is zaterdagmiddag de bestuurder van een bromscooter ernstig gewond geraakt.

Op fietsoversteekplaats kwam een automobilist in botsing met de bromscooter die vervolgens in een sloot belandde. De automobilist wist het slachtoffer op het droge te krijgen en hulp in te schakelen.

De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer na een eerste behandeling ter plaatse met spoed overgebracht naar het UMCG.

De VOA (verkeersongevallenanalyse) heeft een registratie gemaakt van het ongeval. Een berger kwam ter plaatse om de bromscooter uit de sloot te halen. De Bovenrijgerweg is enige tijd gestremd geweest tijdens de afhandeling van het ongeval.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2218″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button