Bespaar tot 74% met ZIT deals (ook na Black Friday)

Nederland – Shoppen met korting willen we allemaal wel. Maar urenlang webshops afstruinen voor de beste deals? Daar heeft niemand zin in. Gelukkig is dat niet nodig. ZIT deals verzamelt de beste zitmeubel koopjes voor je van meer dan 30 webshops.

Alleen maar échte deals

ZIT deals houdt het simpel. Geen ingewikkelde acties, gewoon alleen echt goede koopjes.

Geen kortingsbonnen van een tientje of schrijf-je-in gedoe, maar deals waarmee je tientallen of zelfs honderden euro’s bespaart. Op de website kies je zelf voor hoeveel korting je gaat. Van minimaal 10% tot minimaal 60%.

Wat vind je bij ZIT deals?

Je vindt hier allerlei zitmeubilair. In de breedste zin van het woord. Denk aan de standaard zitmeubelen zoals banken, fauteuils en eetkamerstoelen, maar ook zitzakken, poefs, bureaustoelen en loungesets voor buiten.

En er staat nog flink wat uitbreiding op de planning. Binnenkort komen er hangmatten, wipstoelen, autostoelen en nog veel meer bij. Eigenlijk alles waar je op zit dus.

Geen webshop

ZIT deals is zelf geen webshop. Het is een platform waar zitmeubel koopjes verzameld worden van meer dan 30 webshops. Die worden allemaal samengevoegd op één overzichtelijke website. Dat bespaart je dus een hoop tijd.

Je vindt op het platform gemakkelijk jouw zitmeubel deal en klikt dan door naar de webshop.

Altijd actueel

Ken je dat? Je vindt het koopje van je dromen. Het meubel wat precies jouw smaak is en dan ook nog eens met een mooie korting. Snel doorklikken. En dan… blijkt het al uitverkocht.

ZIT deals gaat daarom alleen maar voor actueel aanbod. De kortingen en de voorraad van de webshops worden goed in de gaten gehouden, zodat je niet misgrijpt.

Breed aanbod

Wie kan bij ZIT deals terecht voor zitmeubelen? Iedereen. Het aanbod is breed, geen enkele stijl wordt uitgesloten. Of je nu gek bent op de Hotel Chic stijl met velvet en messing of juist voor industrieel gaat met stoer leer. En alles ertussen in.

Van budget tot high end

Ook qua prijzen is het aanbod breed. Voor iedere portemonnee vind je hier fijne deals. 

Denk aan fijne betaalbare winkels, zoals Leen Bakker. Maar ook high end merken die bekend staan om hun goede kwaliteit en prachtige designs. Ga je voor een hogere prijsklasse? Dan kan je korting oplopen tot boven de €2000.

Makkelijk zoeken

Met zo’n breed aanbod is filteren natuurlijk belangrijk. Anders ben je alsnog veel tijd kwijt. En ZIT deals is er juist om je tijd te besparen. De website is daarom lekker overzichtelijk. Geen onnodige poespas. Gewoon snel vinden wat je zoekt. 

Kies je categorie zitmeubel en stel als je dat wilt filters in. Je kan zoeken op:

  • Kleur
  • Prijscategorie
  • Korting

De man achter ZIT deals

Ook altijd benieuwd naar wie er achter een website zit? Tijd om even voor te stellen. ZIT deals is opgezet door Mike Van Hemelrijck, die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt.

Zijn drijfveer? De technische uitdaging van zo’n platform. Want alle deals actueel houden van al die verschillende webshops is een flinke uitdaging. Een uitdaging die Mike dus enthousiast aangaat. 

En niet alleen de technische kant boeit hem, het ontwerp van de website is ook van zijn hand. Als art director met meer dan 10 jaar ervaring weet hij alle functionaliteiten van de website perfect te verpakken in een fris design. Het resultaat? Een strakke en vrolijke website waar jij makkelijk vindt wat je zoekt.

Inspiratie? Shoppen?

Kan jij nog wel wat wooninspiratie gebruiken? Of wil je direct een goede deal scoren? Ga snel naar ZIT deals en vind jouw nieuwe bank, stoel of ander zitmeubel.

Back to top button