donderdag 21 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Belgisch folkduo naar Andledon

Den Andel – Komende vrijdagavond kan op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel worden genoten van een optreden van het Belgische folkduo Billy & Bloomfish. Het tweetal speelt voornamelijk eigen Engelstalig werk in de sfeer van Americana, met een vleugje Mexico en invloeden van blues, roots en country. Het optreden zal in het teken staan van hun laatste cd, getiteld Happy Incomplete.

Het duo Billy & Bloomfish wordt gevormd door de Belgische zangeressen en multi-instrumentalisten Pascale Michiels (Bloomfish) en Kathleen Vandenhoudt (Billy). Hun concerten worden gekenmerkt door tweestemmige samenzang, gecombineerd met een keur aan bijzondere, authentieke Chinese snaarinstrumenten en gitaren. Het duo is regelmatig on the road in Belgiƫ en Nederland, en is onlangs teruggekeerd van een tour door Baskenland.

Het optreden van Billy & Bloomfish start vrijdag 13 september om 20:30 en duurt tot ongeveer 22:30. De entree voor het concert bedraagt 10 euro. Cultuurerf Andledon is te vinden op het adres Kruisweg 6 in Den Andel.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,306VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
WonenWonen
AutoAuto
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin