fbpx
maandag 29 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Bekende actrice Anna Raadsveld geeft masterclass aan leerlingen op het Hogeland College te Warffum

Warffum – Op dinsdag 16 november 2021 komt theatergezelschap Club Nel als onderdeel van het Jonge Hartenfestival op het Hogeland College te Warffum.

De leerlingen uit het vijfde leerjaar met drama als examenvak krijgen een unieke kans om in een masterclass samen te werken met bekende actrice Anna Raadsveld (o.a. Timboektoe, Het geheime leven van Hendrik Groen, De vloer op jr. en NNT) en onderzoeker programmamaker Lisa Malou Frenkel (o.a. Man bijt hond en De hokjesman). 

Club Nel speelt de komende weken in Maarhuizen de voorstelling Het Spektakel. Een voorstelling over wonen op het platteland versus wonen in de stad. De leerlingen gaan de voorstelling volgende week bezoeken. Het thema sluit perfect aan bij de leerlingen die zoeken naar hun plek binnen gemeente Het Hogeland, of juist in de toekomst in de stad? 

Voorafgaand aan de voorstelling krijgen de leerlingen dinsdag 16 november een masterclass waarin ze mogen samenwerken met de acteurs om te zoeken naar hun eigen verhalen. Verhalen over voorwerpen met persoonlijke herinneringen. Hier gaan de leerlingen vervolgens een podcast over maken. 

Voor de jongeren op het Hogeland College een unieke kans om met deze professionals te werken en op deze mooie interactieve manier te ervaren dat ze ertoe doen. 

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer