Basisscholen, kinderopvangcentra en peuterspeelzalen in de gemeente Slochteren houden Open Dag op 14 maart

Slochteren – Alle basisscholen, peuteropvang en kinderopvanglocaties in de gemeente Slochteren houden op dinsdag 14 maart een open dag. Een mooie kans voor ouders en belangstellenden om eens ongedwongen een kijkje te nemen bij één of meerdere scholen.

Basisscholen

Een basisschool kiezen is een belangrijke stap in het leven van jonge kinderen. Als ouder wil je natuurlijk dat je kind naar een basisschool of opvang gaat waar hij of zij zich thuis voelt. De open dag op 14 maart is een mooie gelegenheid voor ouders, belangstellenden en kinderen om sfeer te proeven en kennis te maken met de dagelijkse gang van zaken. Om een goed beeld te krijgen van een school kunnen ouders samen met hun kinderen tijdens de open dag van dinsdag 14 maart een rondleiding krijgen door de school en in gesprek gaan met leerkrachten en directie. Het reguliere programma draait die ochtend gewoon door. Aanmelden voor de open dag is niet nodig. Iedereen is welkom! De GBS De Wiekslag kunt u op 17 maart bezoeken.

Peuterspeelzalen en Kinderdagopvang

Ouders en belangstellenden kunnen op 14 maart ook de peuterspeelzalen en kinderopvangcentra in de gemeente Slochteren bezoeken. Tijdens de open dag zijn alle opvangruimtes te bezoeken en is ook informatie verkrijgbaar over de opvangmogelijkheden.

Klik hier voor een overzicht met de tijden per school en opvanglocatie. Nog niet alle tijden zijn bekend. Zodra wij hier meer informatie over krijgen werken we het overzicht bij.

Back to top button