zaterdag, oktober 16, 2021
11.3 C
Delfzijl

Avondkerk in Tjuchem weer van start

Tjuchem – Al meer dan 40 jaar is de avondkerk in de Kapel van Tjuchem een begrip en een oase voor mensen die rust en diepgang in hun geloof zoeken. En nu de 1,5 meter maatregel verdwenen is, starten de diensten weer op.

Met bezoekers vanuit de regio beleven ze diensten maken na de diensten werden vaak goede gesprekken gevoerd. Dat de kerkgangers uit allemaal verschillende dorpen en kerken komen en toch op dezelfde manier het geloof belijden, dat maakt de Kapel in Tjuchem uniek.

Door een lijst van geselecteerde sprekers is er een ruime variatie. Daardoor is elke samenkomst weer een verrassing. Op de Facebook pagina “Kapel Tjuchem” proberen ze voor elke zondag een soort intro op de preek te plaatsen. Zeker in, maar ook nu na de coronaperiode is er een sterke behoefte aan zingeving. Onderwerpen over zingeving komen in de diensten ruimschoots aan de orde. Daarom willen ze ook u van harte uitnodigen om eens een dienst mee te maken in de Kapel van Tjuchem.

De diensten zijn op zondagavond en beginnen om 19:00 uur en aanmelden is niet nodig. Meer info kunt u vinden op de website www.KapelTjuchem.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,302VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
spot_img
AutoAuto
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
TuinTuin