Automobiliste belandt op de kop in de sloot langs de Stedumerweg bij Loppersum

Loppersum – Een automobiliste is vanmorgen op de Stedumerweg bij Loppersum op de kop in een sloot beland. Hulpdiensten waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onduidelijk, volgens omstanders zou de bestuurster mogelijk zijn afgesneden door een ander voertuig.

De politie is daarom op zoek naar getuigen van het ongeluk, daarnaast wordt onderzoek gedaan op de locatie. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, onderweg is nog een trauma-arts ingestapt om het ambulancepersoneel te assisteren.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”3005″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button