Automobilist weet frontale botsing op de N360 bij Ten Post te voorkomen

Ten Post – Een bestuurder van een Renault Megane heeft maandagmiddag een frontale botsing op de N360 bij Ten Post weten te voorkomen door uit te wijken. Het incident gebeurde ter hoogte van het tankstation.

Een bestuurster van een Hyundai I10, uit de tegengestelde richting, kwam door onbekende oorzaak met haar voertuig over de middengeleider heen en kwam vervolgens tegen de richting in terug op de weg. Hierbij ramde ze ook een verkeersbord.

Na controle in een ambulance bleek er niemand gewond te zijn geraakt. Het voertuig van de vrouw raakte wel zwaar beschadigd. Deze werd door een bergingsbedrijf afgesleept.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2125″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button