Automobilist gewond na ongeval op N362 bij Meedhuizen

Meedhuizen – Maandagmiddag vond er op de N362 op de kruising met de Geefsweersterweg bij Meedhuizen een aanrijding plaats. Twee voertuigen kwamen op de kruising met elkaar in botsing, één van de voertuigen kwam naast de weg tot stilstand. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, de brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld en uitstromende vloeistoffen ingedamd.

Één van de automobilisten raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. De N362 was tijdens de afhandeling van het ongeval deels gestremd.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2673″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”5″ page_navigation=”disable” animation_effects=”fadeIn” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button