22-jarige automobilist raakt gewond na frontale botsing met een boom bij Steendam

Steendam – Een 22-jarige automobilist uit de gemeente Midden-Groningen is zaterdag, aan het begin van de avond, op de Damsterweg bij Steendam frontaal op een boom gebotst.

De man raakte na een inhaalmanoeuvre op hoge snelheid de controle over het stuur kwijt en botste tegen een boom, waarna het voertuig nog een aantal bomen raakte aan de andere kant van de weg raakte en tot stilstand kwam. De onderdelen van het voertuig lagen dan ook over de hele weg verspreid.

De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Van hem is een bloedproef afgenomen. Dit moet uitwijzen of hij onder invloed heeft gereden.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2376″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button