fbpx
3.3 C
Delfzijl
26 januari 2021 12:27

Autodemontage Klaas Boer eerste autosloperij in Groningen met koopavond

Uithuizen – Om aan de groeiende vraag naar gerecyclede auto-onderdelen te kunnen voldoen, begint Boer met een test waarbij de klanten op vrijdag tot 21.00 uur geholpen kunnen worden. De koopavonden moeten de klanten, die acute problemen ondervinden met hun auto uit de brand helpen.

Boer zegt zelf “al jaren krijgen wij de vraag of we ook een koopavond hebben. Helaas moest ik hier tot op heden altijd nee op antwoorden. Nu wij deze extra service aan gaan bieden, hoeven klanten die bijvoorbeeld tot 17.00 uur werken zich niet in allerlei bochten te wringen om zijn of haar auto weer klaar te krijgen. De koopavonden staan in het teken van snelle reparaties met gebruikte of nieuwe auto-onderdelen of het eventueel afhalen van de onderdelen.”

De laatste jaren is de vraag naar gebruikte auto-onderdelen sterk toegenomen. De particulier begint zich er steeds vaker bewust van te worden, dat de kwaliteit van gebruikte auto-onderdelen niet onder doen aan nieuwe. Gemiddeld ligt de prijs van een gebruikt onderdeel 65% lager dan de nieuwprijs. In samenwerking met de branche organisatie Stiba word het belang van groene auto-onderdelen benadrukt.

Stiba zegt hierover, “Autorijders slaan twee vliegen in één klap als zij reparaties en onderhoud aan de auto laten uitvoeren met groene originele onderdelen. Ten eerste besparen ze geld en ten tweede bewijzen ze het milieu een dienst.”

Volg ons op

10,802FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten