Auto huren voor weekendje weg? Zo doe je dat!

Nederland – Heb je een weekendje Den Bosch (of een andere leuke plaats in Nederland) gepland en heb je een auto nodig? Dan is een auto huren een goed idee als je zelf geen auto in het bezit hebt. Met een auto heb je namelijk de vrijheid om op ieder moment naar omliggende plekken te rijden. Bij Autohopper huur je een auto in een aantal makkelijke stappen. Hieronder lees je hoe je dat moet doen!

1. Plaats, auto en datum kiezen

Ga je dus bijvoorbeeld naar Den Bosch, dan tik je “Autoverhuur Den Bosch” in en je krijgt meteen te zien welke auto’s er beschikbaar zijn. Zo zijn er SUV’s en personenbusjes te huur voor als je meer ruimte wilt hebben. Verder kun je ook kiezen uit bijvoorbeeld een automaat auto of een elektrische auto. Autohopper heeft verschillende automerken en -soorten, dus de kans is groot dat daar ook een geschikte auto voor jou bij zit. Vervolgens kies je voor welke dagen je de auto wilt huren. Dit kan voor één dag zijn, maar een weekend, week of langer is ook mogelijk. Een huurdag duurt van 08:00 ’s ochtends tot de volgende dag 08:00 uur. Heb je de auto eerder dan 08:00 uur nodig? Dan kun je dit altijd in overleg regelen met Autohopper.

2. Extra opties selecteren

Als tweede stap kies je voor extra opties. Wil je bijvoorbeeld een tweede bestuurder toevoegen, een kinderzitje en navigatie erbij huren of het eigen risico verlagen? Het is allemaal mogelijk en bij iedere optie staat duidelijk hoeveel het zal kosten. Bij iedere huurperiode zit trouwens standaard 100 kilometer inbegrepen bij de huurprijs. Rijd je meer, dan kost dit 18 cent per kilometer extra.

3. Binnen 24 uur akkoord

In de derde stap vul je je gegevens in en stuur je de aanvraag op. Je krijgt binnen 24 uur een akkoord en je kunt op de afgesproken dag de auto komen ophalen. Je kunt betalen met creditcard, maar pinnen is ook mogelijk. Je pint bij aanvang dan het huurbedrag en de borg. Lever je de auto na de huurperiode weer in, dan krijg je de volledige borg teruggestort als je geen schade hebt gemaakt en binnen de 100 kilometer bent gebleven. Dit terugstorten gebeurt via retourpin, waarbij je je pinpas in de pinautomaat stopt en op akkoord drukt. Het geld wordt dan in de meeste gevallen direct weer bijgeschreven op je rekening, maar anders duurt het maximaal een werkdag. Makkelijker kan dus eigenlijk niet!Back to top button