Auto belandt in sloot bij Spijk; gevluchte bestuurder aangehouden

Spijk – Op de N33 bij de afslag Spijk is donderdagmiddag een automobilist op de vlucht geslagen nadat hij met zijn auto in een sloot belandde.

De automobilist reed in de richting van Delfzijl toen hij ter hoogte van de afslag Spijk een bord op een middengeleider raakte en vervolgens in een naastgelegen droge sloot belandde. De man vroeg hierna een passant om hem weg te brengen. Deze persoon weigerde dit waarna de man op de vlucht sloeg via een parallelweg van de N33.

De ingeschakelde politie kwam de man in de omgeving van de Hogelandsterweg tussen Losdorp en Holwierde op het spoor waarna deze werd aangehouden. Vermoedelijk sloeg de man op de vlucht omdat hij drugs in de auto aanwezig had. Een deel van deze drugs zou de man tijdens zijn vlucht hebben weggegooid. De politie heeft de verongelukte BMW onderzocht waarna deze is afgevoerd door een berger.

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”1265″]


Back to top button