Auto belandt in Damsterdiep bij Ten Post; Bestuurster en kind door omstanders uit de auto gehaald

Ten Post – Een automobiliste is dinsdagmiddag met haar auto in het Damsterdiep beland. De vrouw, die samen met een kind onderweg was, reed in de richting van Ten Post toen ze bij het tankstation de vluchtheuvel raakte en de macht over het stuur verloor. De auto raakte een lantaarnpaal en belandde in het Damsterdiep.

Met behulp van omstanders wisten beide zich in veiligheid te brengen. De inzittenden zijn door ambulancepersoneel nagekeken, in ieder geval één van de inzittenden werd voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis.

Het voertuig is door een bergingsbedrijf uit het Damsterdiep getakeld. Tijdens de afhandeling van het ongeval was één rijbaan van de N360 afgesloten.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2844″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button