fbpx
zondag 05 december 2021
11.3 C
Delfzijl

ASWA-Welzijn zoekt enthousiaste vrijwilligers

Appingedam – In het Hart van Opwierde staat het ASWA-gebouw. Een druk bezocht gebouw waarin vanuit het welzijnswerk vele activiteiten voor en door bewoners vanuit de DAL gemeenten plaatsvinden. Daarnaast zijn vele organisaties binnen en buiten de gemeente Appingedam actief in het gebouw en vinden er allerlei cursussen, activiteiten, vergaderingen, voorlichting, muzieklessen, toneeluitvoeringen etc. plaats. Kortom een bruisend gebouw waar veel gebeurd en waarin een toename van bezoekers als compliment mag worden gezien.

Om dit allemaal naar volle tevredenheid te laten plaatsvinden is o.a. een ‘Team van Vrijwilligers’ dagelijks druk in de weer om iedereen te voorzien van koffie, thee of een drankje. Doordat een aantal vrijwilligers een ander traject zijn in geslagen, door b.v. de overstap naar een betaalde baan, zijn we nu op zoek naar versterking van het Team.

Lijkt het je leuk om genoemde werkzaamheden te doen, sta jij midden in de samenleving of wil jij je sociaal netwerk uitbreiden en heb jij zichtbaar plezier in je werk en onze bezoekers voelen zich, mede door jouw enthousiasme, meer dan welkom neem dan contact op met Jan Snoek, sociaal werker bij ASWA-welzijn. Bel 0596 623315 of mail naar j.snoek@aswa-welzijn.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,327VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer