11.9 C
Delfzijl
16 mei 2021 11:37

Art Carnivale: Zomerkunst met Art Carrousel bij de Ent in Hellum

Hellum – Dat dit jaar niet alles zo loopt als we gedacht hadden weten we maar al te goed, geen evenementen betekent voor ook geen Art Carnivale aan de oever van het Schildmeer.

Om deze zomer echter niet ongezien en ongehoord te blijven hebben de kunstenaars van De Draad een kleinschalige alternatieve kunstbelevenis bedacht: Art Carrousel, een artistieke mallemolen voor jong en ouder. Op zondagmiddag 19 juli, 2 augustus en 16 augustus ‘draaien we een aantal bijzondere rondjes’ met veel kunstplezier en artistiek vermaak.

Art Carrousel is een kunstzinnige belevenis voor het hele gezin. In- en rondom De Ent in Hellum wordt een expositie-parcours uitgezet met allerlei verrassingen. Het rondje leidt langs diverse kunstwerken (zowel binnen- als buitenkunst) aangevuld met kunstkramerie met kleinschalige demonstraties of workshops en een aantal muzikale en theatrale traktaties.

Er is in het aanbod en programma speciale aandacht voor (gezinnen met) kinderen. In de ‘achtertuin’ van De Ent is een ruime speelweide met schommel, speelschip, klimtoestellen en water- en zandspelen aangelegd. Op deze speciale middagen zijn er diverse aanvullende kinderactiviteiten en leuke voorstellingen.

Rondom het gebouw zijn meerdere zit- en ontmoetingsplekken ingericht waardoor er naast genoeg beweegruimte ook voldoende plaats is om even lekker te ontspannen of een lekker hapje en/of drankje te genieten. Art Carrousel is dus een echte aanrader voor alle leeftijden.

De toegangskaarten voor Art Carrousel kosten € 10,-, (kinderen t/m 5 zijn gratis, kinderen van 5 t/m 12 € 5,-).

In verband met afstandsmaatregelen kunnen we slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijk ontvangen. Kaarten zijn vooraf te reserveren via de website: www.artcarnivale.nl

Volg ons op

11,160FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
KlussenKlussen
AutoAuto

Populaire berichten