vrijdag 30 juli 2021
19.9 C
Delfzijl

Arno van der Heyden doet vanuit De Molenberg mee aan een bijzondere, internationale voorstelling

spot_img

Delfzijl – Op zaterdag 13 maart doet Arno van der Heyden in De Molenberg in Delfzijl middels een livestream mee aan een bijzondere, internationale voorstelling. 

Dertig landen vieren dan de kracht van het theater een jaar na de corona-sluiting. Zaterdag 13 maart is het precies één jaar geleden dat vrijwel alle theaters hun deuren moesten sluiten. Om hierbij stil te staan wordt in dertig landen de toneelvoorstelling Wit Konijn Rood Konijn gespeeld.

In theaters over de hele wereld, van Argentinië tot Australië en van India tot Nederland, gaan acteurs het toneel op om de kracht van het theater te tonen. Een internationale viering van inspiratie, verbeeldingskracht en het bewijs dat creativiteit altijd tegenslag kan weerstaan.

Arno van der Heyden zal in Delfzijl om 20:00 uur het toneel betreden om het stuk Wit Konijn Rood Konijn te spelen. Op het podium van de Molenberg ontvangt hij de tekst van het stuk in een verzegelde envelop. Hij opent ter plekke deze envelop en begint met de stapel beschreven vellen in de hand, geheel onvoorbereid, aan een eerste lezing die meteen de definitieve uitvoering is. Dat geeft de kracht aan van de prilheid, het eenmalige en niet-herhaalbare van het theater.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,265VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
KlussenKlussen

Populaire berichten