fbpx
dinsdag 26 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Appingedam in het teken van BMX

Appingedam – Zaterdag 30 april staat Appingedam in het teken van BMX-en, want dan zijn er fietscross wedstrijden op de baan van FCC de Fivelcrossers. Komt allen kijken en maak kennis met deze Olympische sport!

De dertigste april staat de tweede Regio wedstrijd op de kalender van dit jaar. De eerste is in maart al verreden in Winschoten. In totaal worden er vijf regionale wedstrijden georganiseerd dit jaar. In deze fietscrosswedstrijden strijden de regionale rijders om de felbegeerde Regio-bekers. Met rijders van de 5 Noordelijke clubs, uit Appingedam, Zevenhuizen, Assen, Noordbergum & Winschoten, wordt er gefietst op de mooie baan in Appingedam. De baan is de afgelopen weken door vele vrijwilligers wedstrijd klaar gemaakt. Waarvoor namens het bestuur hartelijk dank.

Altijd al eens een BMX wedstrijd in eigen regio willen zien met ook nog regionale rijders, kom dan zeker langs! De trainingen starten om 13.00 uur en de wedstrijden om 14.00 uur. U bent van harte welkom.

BMX-en: een wielersport die snelheid, behendigheid en bovenal fietsbeheersing bevat! Het is een explosieve sport voor snelle types. Sinds 2008 is dit een Olymische sport. Kinderen vanaf 4 jaar mogen starten. Kom kijken en ontdek of deze sport ook iets voor jou is!!

Waar: Opwierdeweg 59 Appingedam, achter Passe Partout Bowling en Partycentrum.
Entree gratis!!

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,310VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer