donderdag 21 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

App tegen eenzaamheid voor bewoners Aardbevingsgebied gaat proefdraaien

Loppersum – Met steun van de Gemeente Loppersum heeft Stichting Mijn Keuze de handen ineen geslagen met twee partners: wehelpen.nl en de digitale stamtafel.

“Met deze twee bestaande platformen kunnen we veel sneller het platform tegen eenzaamheid op poten zetten”, aldus Jaap Nauta, inwoner van Loppersum en voorzitter van Stichting Mijn Keuze.

Wehelpen.nl is een platform waar mensen een oproep kunnen doen voor contact en de Digitale Stamtafel is een platform waarop groepen mensen met elkaar kunnen communiceren. Door deze samen te voegen ontstaat er een perfecte combinatie om mensen met elkaar in contact te kunnen brengen.

De demo-versie van de nieuwe combinatie wordt vrijdag 11 oktober gepresenteerd in Brasserie Meer in Loppersum. “Deze datum is bewust gekozen omdat de week van de eenzaamheid dan net is afgelopen. Onze app is er ook voor de andere 51 weken”, aldus Nauta die hoopt op een grote opkomst: “Hoe meer mensen hun feedback geven over onze demo-versie, des te beter kunnen we iets ontwikkelen waar de mensen écht op zitten te wachten”.

De bijeenkomst is vrijdag 11 oktober van 16:30 – 17:30 (inloop vanaf 16:00 uur) en is gratis toegankelijk. Voor meer informatie: www.stichtingmijnkeuze.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,305VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
KlussenKlussen
DierDier