Ambassadeur Verenigde Staten op werkbezoek in de Eemshaven en Farmsum

Farmsum – Pete Hoekstra, ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika, heeft donderdag een werkbezoek gebracht aan de Eemshaven en het Chemiepark Delfzijl. Hoekstra begon zijn bezoek in de Eemshaven waar hij welkom werd geheten door gedeputeerde Patrick Brouns, Cas König, CEO van Groningen Seaports en Cor Zijderveld, voorzitter van de Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta.

Het gezelschap maakte een rondgang door de Eemshaven langs het grootste windpark van Nederland en de havenfaciliteiten voor de groeiende offshore-sector en de meest recente investeringen de IT & energie sector.

Na het bezoek aan de Eemshaven werd het Chemie Park in Farmsum bezocht, hier werd de proeffabriek Avantium aangedaan. Het bezoek van Hoekstra werd afgesloten bij Zeolyst waar een netwerkevenement werd gehouden.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1923″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button