13.1 C
Delfzijl
15 juni 2021 05:32

Alzheimer Café Eemsdelta: online bijeenkomst ‘bang boos en in de war’

spot_img

Appingedam – Het Alzheimer Café Eemsdelta houdt dinsdag 18 mei van 19.30 tot 20.30 uur de online thema avond ‘bang boos en in de war’, deze thema avond wordt inhoudelijk verzorgd door Team290.

Mensen met dementie kunnen allerlei gedrags- en stemmingsproblemen vertonen. Bekende voorbeelden zijn: angst, boos- en verwardheid, maar ook achterdocht, lusteloosheid of ontremming komen voor. Casemanagers kunnen thuiswonende mensen met dementie, hun familie en mantelzorgers begeleiding en behandeling in de thuissituatie bieden.

Het Alzheimercafé in de gemeente Eemsdelta organiseert, normaal gesproken, maandelijks informatieve bijeenkomsten voor lotgenoten en iedereen die met dementie te maken heeft. Vanwege Covid-19 zijn de groepsbijeenkomsten al langere tijd niet meer mogelijk. Om mensen toch de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten en van informatie te voorzien, organiseren we in mei en juni online bijeenkomsten. Op 22 juni komt de notaris aan bod. Tijdens de online bijeenkomst kunt u ook vragen stellen.

Bent u geïnteresseerd in deze online bijeenkomsten? Aanmelding kan per mail of telefoon bij Cadanz Welzijn. Mailadres: info@cadanzwelzijn.nl , telefoonnummer: 0596-745024.

Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de bijeenkomsten. Na aanmelding geven wij u de informatie over hoe u het online programma kunt volgen. Vraag hierbij als het u zelf niet lukt, bijvoorbeeld een familielid om hulp, u kunt ook gebruik maken van onze hulplijn.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
DierDier
AutoAuto
WonenWonen

Populaire berichten