Aldi Appingedam gaat verbouwen; Feestelijke heropening op 20 juli

Appingedam – Vrijdagochtend 20 juli wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Overdiep in Appingedam feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Richard Everts. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

In verband met de verbouwing sluit het filiaal op vrijdag 13 juli om 18:00 uur.
De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als notebooks, hogedrukreinigers of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel
De enthousiaste filiaalleider Richard Everts: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel “nieuwe stijl” kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Appingedam. We heten iedereen dan ook van harte welkom.”

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke, verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

De vernieuwde winkel aan de Overdiep 2 in Appingedam beschikt over zo’n 50 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn: maandag t/m donderdag 08:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur.Back to top button