vrijdag 17 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Al ruim 6000 stemmen uitgebracht op genomineerden Noord-Groninger Sportgala

spot_img

Winsum – Er zijn nog meer dan drie weken te gaan tot aan de zevende editie van het Noord-Groninger Sportgala, maar dat het evenement leeft onder de amateursporters en hun fans is wel duidelijk. Er zijn inmiddels meer dan 6000 stemmen uitgebracht op de diverse genomineerden.

De verkiezing van de stichting EemsmondSport Delfzijl wordt gehouden voor inwoners uit de gemeenten Appingedam, Delfzijl, Loppersum en Het Hogeland. De uitreiking van de prijzen gebeurt op vrijdag 7 februari in GKV De Poort aan de Borgweg 36 in Winsum door sportwethouder Harmannus Blok van de gemeente Het Hogeland.

De bezoekers van de website www.eemsmondsport.nl krijgen nog tot en met 2 februari de mogelijkheid om hun stem op een van de genomineerden voor de titel sportvrouw, sportman, sportploeg, sporttalent of beste G-sporter uit te brengen.

Het bestuur van de stichting kiest zelf een winnaar van de vorig jaar voor het eerst uitgereikte oeuvreprijs. Deze zal door de toenmalige winnares Gonny Houtman uit Winsum worden overhandigd.

De voorgedragen kandidaten zijn inmiddels voor de uitreiking uitgenodigd en zullen volgens voorzitter Nanko Kiel van EemsmondSport, zoals het er nu uitziet, allemaal aanwezig zijn. ‘We hopen natuurlijk dat iedereen zijn eigen fans meeneemt en dat ook het publiek in grote getale zal komen. Samen proberen we er dan weer een leuk feestje van te maken.’

De prijsuitreiking zal muzikaal worden omlijst door Stevan Bloema uit Roodeschool. ‘Met het vastleggen van deze artiest behoudt het Sportgala zijn regionale karakter nog meer dan anders’, zegt Kiel. De zaal is om 20.00 uur open en de entree is gratis. Het programma start om 20.30 uur.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
TuinTuin
WonenWonen
KlussenKlussen
AutoAuto

Populaire berichten