fbpx
2.3 C
Delfzijl
29 november 2020 11:24

Advertorial: Timmerbedrijf Jan Boss: uw timmerbedrijf voor al uw klussen in Groningen

Wirdum – Timmerbedrijf Jan Boss is uw partner voor alle gewenste werkzaamheden in en buiten het huis. Sinds 2009 staat ons timmerbedrijf in Wirdum (Groningen) met een professioneel team klaar voor het verzorgen van een totaalpakket aan klussen. Wij regelen het geheel tot aan het laatste likje verf.

Totaalpakket aan timmerwerk: alle benodigde disciplines

Of u nu uw woning wilt verstevigen, verbouwen, onderhouden of isoleren, wij leveren werkelijk alle disciplines. Tevens kunt u bij ons terecht voor nieuwe daken, dakkapellen, kunststof kozijnen, een renovatie van uw badkamer, een verbouwing van de keuken en ook het herstellen van aardbevingsschade. U vraagt, wij leveren dankzij ons uitgebreide en flexibele team van vaklui. Wij stemmen de diensten op elkaar af en spelen perfect op elkaar in. Het voordeel is dat u maar één aanspreekpunt hebt en alles in één keer gebeurt. Hierdoor zijn de lijnen kort en de afspraken duidelijk.

Bovendien vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Wij willen niet dat u voor verrassingen komt te staan. Voordat wij beginnen maken wij dan ook een vrijblijvende offerte voor u op maat, waarop het complete overzicht van het gewenste timmerwerk is meegenomen. Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht, tevens verzorgen wij klussen voor bedrijven. Ons timmerbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland – de vereniging van bouw- en infrabedrijven.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor ons timmerwerk ?
Bel naar 06 – 55 16 55 22 of vul het contactformulier in op onze website www.timmerbedrijfjanboss.nl.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Volg ons op

10,568FansLike
1,424VolgersVolg
5,231VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten